DJ Workshop

De leukste muzikale belevenis in Amsterdam; een gegarandeerde hit voor vrijgezellen en bedrijfsuitjes.

  • Ultiem groepsuitje
  • Vanaf 5 tot 75 personen
  • Eventueel op locatie
  • Ook voor  kinderfeestjes
40 / per persoon, tijdsduur anderhalf tot twee uur
WooCommerce Koop nu

Ervaar de kick

De DJ workshop is een unieke belevenis. Ideaal voor een vrijgezellendag maar ook zeer inspirerend als bedrijfsuitje of verbindend met vrienden en familie.

Beleef de kick van het mixen terwijl je een kijkje krijgt in de denkwijze van DJ’s.

Ervaar hoe jijzelf en anderen veranderen achter de draaitafels en voel hoe het klinkt om je favoriete tracks op clubvolume te horen. We hebben ook een aparte workshop voor kinderfeestjes, bekijk die op deze pagina.

De workshop is alleen te boeken voor een groep. Boek je als individu, kijk dan bij onze 1-op-1 DJ lessen.

youtube-video-image

Onvergetelijk

Het café-restautrant met terras bij ons gebouw is ideaal als meeting point en naborrel. Na een gezamenlijke introductie in onze studio’s komt iedereen meerdere keren aan bod om zelf het mixen te beleven. Bij groepen groter dan zes splitsen we op in meerdere ruimtes, met meerdere workshopleiders. Zo is voor iedereen een intense beleving gegarandeerd. Aan het eind van de workshop is de non-stop mix waarbij iedereen z’n eigen mix draait een onvergetelijk hoogtepunt van de dag.

DJ Bedrijfsworkshop

Wij hebben ruime ervaring met de DJ-workshop als bedrijfsuitje. Dit kan bij ons in het pand maar ook op locatie. In overleg kan vorm, tijdsduur en inhoud worden afgestemd. Zoek je naar verdieping voor je team of afdeling, kijk dan bij onze DJ Perspective workshop. Daarbij is onze methode een leidraad om dieper in te gaan op identiteit, communicatie en ondernemerschap.

GET IN TOUCH

Mail of bel ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.