Categorieën
News & more

Vacature DJ-docent

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een DJ-docent met allround-skills en uitmuntende sociale vaardigheden.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een DJ-docent met allround-skills en uitmuntende sociale vaardigheden. 

——————————————————————

Ervaring

We zoeken iemand met minimaal 2 jaar ervaring als allround DJ. Dat wil zeggen dat je uitmuntende skills hebt met het mixen en draaien van R&B/Hip-Hop, Top-40, House, Techno en eventuele andere relevante dance genres. Reageer niet op deze vacature als je in feite een house-DJ bent en slechts sporadisch andere genres draait.

Sociaal

Als docent bij DJ School Amsterdam geeft je 1-op-1 les aan volwassenen en kids uit binnen- en buitenland met zeer uiteenlopende achtergronden en ambities. Je kan vloeiend Engels. Je bent een sociaal dier en je kan inspelen op ieders wensen, niveau en doelen. Een ‘klik’ leg je met iedereen en geen vraag is te gek.

Big Four

Onze lesmethode is gebaseerd op onze Big Four filosofie. Als docent bij de DJ School is het belangrijk dat je je kan vinden bij die kernwaardes van het DJ’en en deze dus ook kan uit dragen in de lessen. Wij scholen je hier uitgebreid in bij.

Gedreven

Het coachen en motiveren zit in je bloed. Je ‘bent’ er graag voor anderen en hebt in de lessen maar één doel: je leerling zo goed mogelijk voorbereiden op ‘het echte werk’ en die persoon in alle opzichten coachen om zijn/haar doelen zo snel mogelijk te bereiken.

Geduld

Je bent uiterst geduldig en blijft ten allen tijde positief. Je draagt bij aan een intense beleving voor de leerling, die een les bij DJ School Amsterdam steeds weer als het leukste uurtje van de week beschouwt.

Flexibel

Bij voorkeur woon je in of in de omgeving van Amsterdam. Het komt voor dat je voor 1 of 2 lessen naar de DJ School komt; in dat geval is reizen van ver niet ideaal. Ook ben je flexibel in het vormgeven van je werkdagen en het invullen van je lessen. Ook geef je net zo graag les aan kids als aan volwassenen van alle leeftijden.

——————————————————————

WAT WE BIEDEN

We leiden je op tot een volwaardig DJ School Amsterdam docent. Je wordt bij ons in korte tijd bewust van de knelpunten die je als docent tegen kan komen, en hoe je bij elke leerling de beste weg naar het hoogst haalbare vindt. Je begint met meelopen en leert gaandeweg hoe onze werkwijze er in de praktijk uit ziet.

Hele dagen

Het doel is om je zo snel mogelijk in te zetten als zelfstandig werkend docent. Dit begint met enkele uurtjes en kan bij een geslaagde samenwerking uitmonden in 1 of twee werkdagen van vijf tot zeven lesuren op een dag. 

Team

Het docententeam van de DJ School is een hecht geheel met weinig mutaties. Als er een wederzijdse klik is, gaan wij er dus van uit dat je je voor langere tijd aan ons bindt. 

Onderdeel zijn van ons kleine team geeft je veel positieve energie, gedeelde kennis en een groeiend netwerk in de DJ scene. Onderling is er veel collegialiteit en lol.

Voorwaarden

Na een geslaagde kennismaking spreken we de vergoeding per uur af. Je werkt als ZZP’er maar wij zorgen er voor dat je toe werkt naar 1 of meerdere volwaardige werkdagen.

Docentenervaring

Nul ervaring op gebied van lesgeven geen probleem. 

Interesse? Mail je reactie naar DJ School Amsterdam. Vermeld in je bericht ook waarom je DJ School Amsterdam interessant vindt en wat je trekt in het lesgeven.

Alvast bedankt voor je interesse!

Olivier Meijs,

Operational director