Producer Traject Op Maat

Doorgroeien vanaf je huidige niveau en op maat afgestemd op jouw wensen en doelen

  • Altijd 1-op-1
  • Big Four  niveau analyse
  • Bijscholen op onderwerpen naar keuze
  • Plan zelf je afspraken in
499 / 5 x 60 min
WooCommerce Koop nu

Goed om te weten

Gratis intake en analyse

Wil je precies weten hoe en waarmee we je kunnen helpen ontwikkelen? kom langs voor een gratis intake waarin we je een concreet beeld geven wat er te verbeteren valt aan je tracks.

Les en subsidie

Een traject op maat leent zich uitstekend voor online lessen, of een combinatie van live en online lessen. Ben je werkzaam in de de creatieve of culturele sector dan kan je 166 euro subsidie aanvragen via het PPO.

Lekker makkelijk

Je kunt je traject op maat online afrekenen via IDEAL en daarna meteen zelf lessen inplannen. Kijk voor veelgestelde vragen over onze school en lessen HIER.

Maatwerk voor betere tracks

Loop jij vast op het afmaken van tracks, klinken ze niet interessant en ‘dik’ genoeg of heb je geen idee waar je kan verbeteren? Dit soort problemen zijn na dit traject verleden tijd waardoor je efficiënter werkt en betere nummers maakt.

Ben je techno producer maar wil je verder ontwikkelen, bekijk dan nu onze Techno Producer Pro Course 

 

youtube-video-image

Methodiek

Kan je al goed met een DAW overweg maar ben je qua compositie nog een beginner? Heb je geweldige opzetjes maar kan je ze maar niet tot een gehele track afmaken? Voor al dit soort uitdagingen zijn de lessen op maat het beste antwoord waarbij we onze Big Four als houvast gebruiken.

Geen vraag is te gek

Het is voor producers heel normaal om hulp te vragen bij het maken van een track. Daarnaast is het moeilijk om alle facetten van het producen 100% te beheersen. Ieder element van producen is een vak op zichzelf. Onze specialisten kunnen wél bij alle vragen hulp bieden. Maar ook voor je algehele niveau, nieuwe inspiratie of de laatste stap naar labels toe kan je bij ons terecht.

Kijk voor veelgestelde vragen over onze school en lessen HIER.

GET IN TOUCH

Mail of Whatsapp ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.