Producer Studio huren

 

  • Akoestisch gebalanceerde ruimte
  • Adam A5X monitoren
  • Widescreen beeldscherm
  • Ma-Vr tussen 10:00 – 24:00 uur
35 / per 60 minuten
WooCommerce Koop nu

Boek je sessie

Betaling gaat via deze pagina, reserveren via email. Stuur ons uiterlijk 48 uur van tevoren een bericht wanneer je wilt komen. Er is plek op werkdagen tussen 10:00 en 0:00 uur.

Producer gear

Werk op Adam A5X Monitoren, een Audient iD14 MKII geluidskaart en een widescreen monitor via HDMI. Midi-keyboards, Rode microfoon, Beyerdynamic koptelefoon en Ableton Push 2 zijn beschikbaar.

Vaste sessies

Wil je op een vast moment de studio huren? Voor 199 euro per maand huur je de studio 1x per week 4 uur lang. Neem contact met ons op voor de planning.

Je beste track op de beste plek

Duik in onze studio om ongestoord aan je producties te werken en te horen hoe je tracks klinken op professionele monitoren met een optimale akoestiek. Ideaal om je tracks te maken en af te mixen of om samen te werken met andere producers in een representatieve omgeving. Wil je een vast tijdstip in de maand? Voor maar 199 euro per maand kan je elke week 1 dagdeel (4 uur, 16 uur totaal per maand) de studio in.

 

Producer gear

In onze studio sluit je je laptop aan op een widescreen monitor voor een goed overzicht en beluister je je tracks optimaal via Adam A5X studio monitoren. Inspelen kan via diverse midi-keyboards en wil je vocals opnemen dan hebben we een studio-koptelefoon en microfoon beschikbaar. Een keer de Ableton push 2 uitproberen? Ook deze is aanwezig.

 

 

GET IN TOUCH

Mail of Whatsapp ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.