Producer Opleiding

Droom jij van een carrière als professioneel producer? In 20 individuele lessen leg je het ultieme fundament voor toekomstige releases.

  • Altijd 1-op-1 in jouw stijl
  • Plan zelf je lessen in 
  • Live les in Amsterdam of online
  • Betaal in  4 termijnen
2249 / 20 x 60 min + 10 uur studiogebruik
WooCommerce Koop nu

Goed om te weten

Info en subsidie

Bekijk onze Google reviews en kom langs voor een gratis intake. Ben je werkzaam in de de creatieve of culturele sector dan kan je 750 euro subsidie aanvragen via het PPO.

Flexibel en efficient

Wij adviseren 1x per week les, afhankelijk van je beschikbare tijd. In de les krijg je input en feedback, thuis bouw je verder. Kijk voor veelgestelde vragen over onze school en lessen HIER.

Voortraject voor jonge producers

De producer opleiding is een ideaal voortraject om te kunnen worden toegelaten tot bijvoorbeeld het Conservatorium en de Herman Brood Academie.

Produceren op hoog niveau

Van de basics tot het produceren van release-waardige tracks, dat is jouw ontwikkeling tijdens de Producer Opleiding. Van een goed idee, via de juiste geluiden en logische compositie naar het leveren van een sterke mix. Ook het ontdekken van je muzikale identiteit en je ondernemerschap komen uitgebreid aan bod. Ontdek het vak ook via onze artikelen, video’s en Instagram pagina.

youtube-video-image

De BIG-4

Door het werken via onze Big-4 methode houd je steeds overzicht over je progressie en focus je op je juiste prioriteiten. Wil je een goede indruk krijgen hoe wij jouw zouden begeleiden? Stuur even een een mailtje en plan een gratis rondleiding en intake gesprek.

Maak jaren winst

Ons doel is dat je na deze 20 lessen zelfstandig tracks kunt maken met een release-waardig niveau. Als producer blijf je uiteraard doorontwikkelen na afronding van de opleiding maar hebt dan een veel hoger basis niveau, dit bespaart jezelf jaren van vallen en opstaan cr rolex day date 218235 41mm mens black dial.

Kijk voor veelgestelde vragen over onze school en lessen HIER.

GET IN TOUCH

Mail of Whatsapp ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.