Producer Junior Cursus

De ultieme ‘muziekles’ voor ieder creatief kind dat zich muzikaal verder wil ontwikkelen. Producen is leuk, leerzaam en een hobby (of beroep) voor het leven!

 

  • Altijd 1-op-1
  • Positief en inspirerend 
  • Vanaf 10 tot 15 jaar*
  • 40% korting bij aanschaf Ableton
399 / 10 x 45 min
WooCommerce Koop nu

Goed om te weten

De BIG-4

Door te werken via onze Big Four methode houd je steeds overzicht over je progressie en verlies je niet de focus qua prioriteiten.

Benodigdheden

Om te starten met produceren heb je niet veel nodig. Een laptop, het programma Ableton Live en speakers zijn voldoende. We helpen je Ableton aan te schaffen met tot 40% korting.

Snel en makkelijk plannen

Je kunt je les online afrekenen via IDEAL en daarna meteen zelf inplannen op een dag en tijd naar keuze. Kijk voor veelgestelde vragen over onze school en lessen HIER.

Voor starters en gevorderden

Het pakket van 10 lessen is voor beginners ideaal om te leren werken met muzieksoftware en de belangrijkste muziekstructuren te leren kennen. Voor kids die al enige ervaring hebben zijn de lessen perfect om door te ontwikkelen. Onze ervaren docenten kunnen in alle genres lesgeven. Qua software gaat onze voorkeur uit naar Ableton Live. Ontdek het vak ook via onze artikelen, video’s en Instagram pagina.

Persoonlijk en positief

Onze lessen zijn 1-op-1 en duren voor kinderen 45 minuten. Om de lessen te kunnen volgen beschikt de leerling over een eigen laptop met een muziekprogramma erop. Wij kunnen adviseren en helpen om de juiste software te verkrijgen. Het programma Ableton Live kan via ons met een korting worden aangeschaft.

Kijk voor veelgestelde vragen over onze school en lessen HIER.

GET IN TOUCH

Mail of Whatsapp ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.