Producer Intro Les

Je eigen tracks maken is een gevoel dat met bijna niets te vergelijken is. Ontdek de kick en maak kennis met onze persoonlijke benadering en lesmethodes.

  • 1-op-1 in Amsterdam
  • Plan zelf je afspraak in
  • 40% korting op Ableton Live
69 / 60 minuten
WooCommerce Koop nu

GOED OM TE WETEN:

Wat heb je nodig?

Wil je eerst een goed gevoel bij ons krijgen? Maak dan een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

Persoonlijk en op maat

De inhoud van de les wordt afgestemd op jouw wensen en doelen. Je kunt de intro les ook in een 90 minuten-versie boeken.

Snel en makkelijk plannen

Je kunt direct afrekenen via IDEAL en de les zelf inplannen. Veelgestelde vragen over onze school en producerlessen kan je HIER vinden.

Leuk en laagdrempelig

Zelf muziek maken is met moderne software makkelijker en leuker dan ooit. Om snel resultaat te boeken is hulp bij de eerste stappen zeer bruikbaar. De Producer Intro Les is een inspirerende manier om te ontdekken hoe je een goede dance-track opbouwt.

youtube-video-image

Ontrafel de geheimen

In de Intro Les maak je kennis met onze Big-4 methode, die houvast geeft als je begint met eigen tracks maken. We luisteren samen naar tracks die je zou willen maken en ontrafelen de geheimen van je favoriete producers zodat je precies weet hoe je tot dezelfde resultaten kan komen. Ontdek het vak ook via onze artikelen, video’s en Instagram pagina.

Maatwerk en gemak

Omdat wij altijd 1-op-1 werken gaan we meteen aan de slag met je eerste eigen track. Wij bekijken samen welke apparatuur (computer, software, geluidskaart etc.) voor jou het meest geschikt is om aan de slag te kunnen. Kijk voor veelgestelde vragen over onze school en lessen HIER.

 

GET IN TOUCH

Mail of Whatsapp ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.