Producer Basis Cursus

Je eigen tracks maken geeft een geweldige kick. De 5-delige Basis Cursus is ideaal om de best mogelijke basis te leggen. 

  • Altijd 1-op-1
  • Solide fundament van kennis en kunde
  • Plan zelf je afspraken in
  • Ontvang 40% korting op Ableton
399 / 5 x 60 min
WooCommerce Koop nu

Goed om te weten

De Big Four Producer

Door het werken via onze Big Four methode houd je steeds overzicht over je progressie en focus je op de juiste inhoud op het juiste moment.

Persoonlijk en positief

Iets nieuws doen is altijd spannend. Dus is het goed om te weten dat onze coaches uitblinken in vriendelijkheid en betrokkenheid. Zo voel je je snel op je gemak en kan je genieten van je passie!

Snel en makkelijk plannen

Je kunt je basis cursus online afrekenen via IDEAL en daarna meteen zelf lessen inplannen. Kijk voor veelgestelde vragen over onze school en lessen HIER.

Je eerste eigen dance tracks

Je eigen tracks produceren is verslavend en dankzij moderne technologie ook voor jou haalbaar. Maar, om snel resultaat te boeken is hulp bij de eerste stappen zeer bruikbaar. In de Producer Basis Cursus werk je samen met je coach aan je w double u eerste dance tracks. Na vijf lessen ben jij in staat een idee om te zetten in een hoorbaar resultaat.

youtube-video-image

The Big Four

In de Basis Cursus ga je werken met onze Big-4 methode, die houvast geeft als je begint met eigen tracks maken. We ontleden tracks die je zou willen maken, ontrafelen de geheimen van je favoriete producers en passen die kennis toe op jouw projecten. Ontdek het vak ook via onze artikelen, video’s en Instagram pagina.

Maatwerk en gemak

Omdat wij altijd 1-op-1 werken kunnen we meteen aan de slag met je eerste eigen track. Wij bekijken samen welke apparatuur (computer, software, geluidskaart etc.) voor jou het meest geschikt is om aan de slag te kunnen. Kijk voor veelgestelde vragen over onze school en lessen HIER.

 

GET IN TOUCH

Mail of Whatsapp ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.