PRODUCER traject op maat

INDIVIDUELE LIVE EN ONLINE SESSIES 

Wil jij jouw producties verbeteren? Dit traject wordt vormgegeven op basis van jouw wensen en doelen. 

NAAR JOUW next level

Loop niet meer vast maar produceer efficient hoogwaardige en professioneel klinkende tracks

maatwerk voor jouw tracks

Loop jij vast op het niet afmaken van tracks, ze niet ‘dik’ genoeg kunnen laten klinken of een trage workflow? Dit soort problemen zijn na dit traject verleden tijd waardoor je met nieuwe energie veel sneller, betere tracks gaat (af) maken.

Co-producer

Een producer doet niet alles zelf. Het is normaal dat je specifieke onderdelen uitbesteedt aan professionals. Wil je specifieke akkoorden, sounds, of mixtechnische verbeteringen in je track? wij zorgen voor perfect maatwerk.

LIVE en ONLINE COACHING

Naast live coaching in Amsterdam kan je ook online gecoached worden via Zoom waarmee je samen met je coach je tracks doorneemt. Als je uitgebreidt feedback wilt op je eigen tracks, bekijk dan onze TRACK FEEDBACK sessies.

Gratis intake en analyse

We analyseren je tracks met onze BIG FOUR strategie en maken een plan op maat om je verder te laten ontwikkelen. Een goede basiskennis van je eigen DAW is vereist om je online effectief te kunnen coachen.

In jouw programma

De kennis en kunde die je eigen maakt is toepasbaar in ieder producer programma (DAW). Deze kneepjes van het vak vind je niet online en zullen ervoor zorgen dat je meer gemotiveerd raakt en snel door ontwikkelt.

Maatwerk vorm en planning

We passen het aantal live/online lessen aan op jouw situatie, je plant zelf je lessen online in en rekent ze ook online af. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer info over hoe we jou naar je het next level brengen. 

wees WELkOM

 INSCHRIJVEN

vragen? LAAT HET ONS WETEN!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl