TRACK FEEDBACK

SNELLER BETERE TRACKS 

TRACK FEEDBACK inspireert je om je tracks naar professioneel niveau te krijgen en ze snel te kunnen (af)maken. Tracks waar je trots op bent en waardoor labels naar jou op zoek gaan in plaats van andersom. 

FEEDBACK thuis

Wij geven je feedback op je tracks doormiddel van onze efficiente en heldere BIG FOUR Producer strategie.  Je hoeft je huis niet eens uit, stuur ons een link naar je track (of Wetransfer) en je ontvangt uitgebreidt feedback van onze coaches over hoe je je track kunt verbeteren. Je kunt ook een live feedback sessie plannen bij ons in de studio. Ontbreekt het je nog aan kennis en kunde om de feedback toe te passen? Je bent van harte welkom voor een Traject op maat, of nog eenvoudiger, laat ons de verbeteringen voor je toepassen. 

THE BIG FOUR PRODUCER

TRACK

IDEE

Krijg feedback op het thema van je track. Is het duidelijk waar je track over gaat en welk gevoel deze teweeg moet brengen? Hoe is de kwaliteit van de sporen waaruit je track bestaat? 

TIMING

STRUCTUUR

Krijg feedback op wat er wanneer in je track plaats vindt. Welke geluiden, op welk moment moeten worden toegevoegd of worden weggelaten om flow en energie te behouden? 

MIXING

Klink PROFESSIONEEL

Een goede mix zal je track meer professioneel laten klinken. We geven je feedback op volumes, panning, equalizing, compressie, sidechaining en effect gebruik in je tracks. 

IMAGE

CREeer betrokkenheid 

Hoe en waar promoot je jouw track en wanneer kan je deze naar welk label sturen? Wij zorgen als je track goed genoeg is voor de juiste connecties en coachen je in hoe de muziekindustrie werkt. 

vragen? LAAT HET ONS WETEN!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl