PRODUCER opleiding

20 LESSEN INDIVIDUELE COACHING ONLINE OF LIVE

Droom jij van een carriere als professioneel producer? De producer opleiding biedt jouw de mogelijkheid om je droom waar te maken.

Van passie naar professie  

Er gaat niets boven het maken eigen tracks waar je trots op kunt zijn. Onze opleiding maakt het mogelijk. 

Kwaliteit en maatwerk

De producer opleiding is voor iedereen die het vak eigen wil maken op de beste en snelste manier. 1 op 1 coaching binnen je eigen stijl zorgt voor een inspirerende en snelle ontwikkeling van jouw producer kennis en kunde.

gericht op jou

De inhoud van de opleiding wordt afgestemd op jouw muzikale voorkeur. Je leert door het nabouwen van je favoriete tracks precies dat wat jij nodig hebt om snel zelf tracks van professioneel niveau te kunnen produceren. 

 

The BIg Four producer

Bij DJ School Amsterdam leer je het producer vak via onze BIG FOUR strategie. Dat betekend focus op kwaliteit, arangeren, sounddesign, mixen en ontwikkelen als ondernemer, hierdoor is iedere minuut les echt rendabel.

coaches en tijdsduur

Naast je basis coach wordt je gecoached door diverse specialisten uit ons team. De lengte van de opleiding varieert tussen enkele maanden en een half jaar, hoe meer uren je investereert, hoe sneller je zult ontwikkelen.

Programma en gear

Wij geven je advies en links op maat over welke software, geluidskaart en andere zaken je het beste kunt aanschaffen. Je kan via ons bovendien tot 40% korting krijgen op het programma Ableton. Zo kan je de volgende dag al aan de slag!

Jouw planning

Het lesprogramma wordt altijd afgestemd op jouw wensen en doelen.  Je kunt de lessen in online via Zoom of in Amsterdam volgen. p op dagen en tijden van jouw voorkeur. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

WEes WELkom

 INSCHRIJVING
Totaal

vragen? LAAT HET ONS WETEN!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl