POSITIEF PERSPECTIEF

PERSOONLIJKE COACHING  

Voel jij je op dit moment niet zoals je zou willen? Ervaar je sleur en mis je drive en energie? Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke sessies waarin je in een ontspannen setting gaat bouwen aan jouw positief perspectief.

Een luisterend oor voor jouw verhaal

Door heel goed naar je te luisteren ga ik bekijken waar je knelpunten en uitdagingen liggen. Onderwerpen kunnen heel divers zijn; van onvrede over je baan, te veel druk/stress ervaren en het niet verwezelijken van ambities, angsten, onzekerheden en je zelfvertrouwen. Wanneer we helder hebben waar je stappen in kunt zetten, maken we samen een praktisch plan waardoor je weer met een positief perspectief vooruit kunt.

oplossingsgericht, positief en concreet

Door mijn interesse en verdieping in mensen en hun gedrag, mijn studie pedagogiek (UVA) en 10 jaar beroepsmatige ervaring met persoonlijke coaching van studenten tussen 25 en 55 jaar ben ik in staat om de juiste vragen te stellen waardoor we snel tot de kern komen. Door mijn probleemoplossend vermogen zie ik waar verbetering en ontwikkeling mogelijk is en geef ik door mijn energieke, positieve instelling je een concrete boost om tot actie over te gaan. Wees welkom!

TER INSPIRATIE
Heb jij de gaten in je zelfvertrouwen al gedicht? Ik licht toe hoe deze gaten ontstaan, wat de gevolgen kunnen zijn en wat jij kunt doen om je gaten te dichten.
KIES JOUW SETTING

THE RETRO ROOM

In deze studio van DJ School Amsterdam ervaar je een warme sfeer en is het dankzij de gedempte acoutstiek rustgevend. Een bar met Thee en koffie is aanwezig , een korte DJ workshop geeft je een de juiste vibe.

BACK TO NATURE

Een wandeling in een natuurlijke omgeving is een uitstekende manier om ontspannen van gedachtes te wisselen. Ontdek de natuur in bijvoorbeeld het Amsterdamse Bos of de Oostvaardersplassen.

JOUW BIG FOUR

Als methodiek gebruik ik onze persoonlijke BIG FOUR ontwikkel strategie. Hierbij gaan we uit van vier dimensies die belangrijk zijn voor jouw welbevinden en ontwikkeling.

WIE BEN JE?

 Wat is je karakter en temperament, waar krijg jij energie van? Waar liggen je intrinsieke interesses?

WAT Kies JE?

Wat  is je ideale plaatje? Wanneer ben jij in balans?  Wat voor handelingen en keuzes kan je maken om dat te bereiken?

WAT KAN JE?

Over welke kwaliteiten beschik je? Waar ben je goed in en waar zou je beter in willen worden?

HOE DOE JE?

Hoe gedraag jij je in sociale interacties? Wat straal je uit op non-verbaal gebied? 

Totaal

vragen? LAAT HET MIJ WETEN!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl