OVER ONS

drive, team EN metHode

DJ School Amsterdam is de internationale top in persoonlijke, professionele DJ/Producer educatie.

Onze drive

Het delen van positieve energie en het inspireren van persoonlijke groei is wat ons drijft om iedere dag alles te geven. Het coachen van onze talenten, die ieder voor zich hebben gekozen om hun muzikale hart te volgen.
We voelen ons bevoorrecht te mogen bijdragen aan hun groei in zelfvertrouwen, vaardigheden en ondernemerschap. We zijn trots op hun ontwikkeling tot authentieke muzikale persoonlijkheden die optreden op podia waar ze niet van durfden dromen voordat ze begonnen. 

de oprichters

DJ School Amsterdam is opgericht in 2009 door Roeland en Olivier Meijs. Na tien jaar lang fulltime dansvloeren te hebben laten losgaan besloten zij om hun succesmethode te gaan delen in de vorm van een school. Hun liefde voor muziek, het delen van positieve energie en het inspireren tot groei zijn de drijvende kracht achter het succes van DJ School Amsterdam.

Het team

DJ School Amsterdam bestaat uit een team van professionele coaches die in praktijk brengen waar wij voor staan. Dat is dat iedere student zich thuis moet voelen en geinspireerd raakt op weg naar succes. We zijn extreem kritisch op wie er tot ons team toetreedt. Het bestaat uit positieve, sociaal vaardige, toegewijde en succesvolle DJ/Producers die jou op de eerste plaats zetten.

dE BIG FOUR

 STRATEGIE

Bij DJ School Amsterdam gebruiken we onze unieke en zeer efficiente BIG FOUR methodiek. Deze is ontwikkeld gedurende 10 jaar van het oplossen van uitdagingen die onze studenten tegenkomen. De BIG FOUR richt zich op de vier kernkwaliteiten waarover een succesvolle DJ/Produceer beschikt. Het verzekerd je als student van een snelle en doelgerichte ontwikkeling tot professional.

het draait om jou

Bij DJ School Amsterdam sta jij centraal. Wij zijn er om je te positief te coachen, we richten ons op wat jou drijft en zorgen voor een inspirerende reis op weg naar jouw doelen. We stemmen inhoud op jou af en laten je optreden als jij daar klaar voor bent. We brengen je in contact met mensen met dezelfde droom en je ontwikkeld een netwerk dat je verder brengt.

Voel je welkom om jouw droom werkelijkheid te maken!

vragen? LAAT HET ONS WETEN!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl