Categorieën
News & more

Open dag: 25 november 2023

Op zaterdag 25 november zijn vanaf 12:00 uur de deuren geopend voor onze open dag. Bekijk de studio’s, ontdek de meest geschikte gear, praat met de docenten en ontmoet de leerlingen.

Rondom de workshops is er gelegenheid voor startende DJ’s en Producers om 1-op-1 te bespreken wat de beste les of cursus is om bij ons te beginnen. Of om te verkennen wat er nodig is om te starten met DJ’en of Producen.

Schrijf je vooraf in voor de (verschillende) workshops om zeker te weten dat je een plekje hebt! Doe dat met een mailtje naar info@djschoolamsterdam.nl.

Volledig programma:

12:00 deuren open

13:00 Workshop DJ voor beginners

Voor jong en oud: wat moet je kunnen, kopen en weten om te gaan DJ’en? Wat is een beatmix, een dropmix en hoe werkt de Big-4 leermethode?

14:30 Workshop Producer voor beginners

Je eigen tracks maken: hoe gaat dat? Welke apparatuur heb je nodig en hoe werkt die? Ontdek de kick van zelf dance produceren en leer hoe je de focus houdt.

Tussen 12:00 en 16:00 is er naast de workshops ook tijd om de studio’s te bekijken en te spreken met onze docenten.

Proef de sfeer en laat je door onze docenten en leerlingen inspireren om je eerste stappen te zetten als DJ of Producer.

De workshops zijn gratis en er zijn hapjes en drankjes. Kom op ieder gewenst moment binnenlopen maar reserveer via mail alvast een plekje als je gegarandeerd een workshop wilt kunnen bijwonen.

Tot 25 november!

Het DJ School Amsterdam team