PRODUCER Junior cursus

10 x 45 MINUTEN 1-OP-1 LES VOOR JONG TALENT

De Producer Junior Cursus is de ultieme ‘muziekles’ voor ieder kind van 12 tm 15 jaar. Muziek maken zoals Martin Garrix is een droom die werkelijkheid wordt!

produceER JE EERSTE TRACKS 

Ontdek hoe je een dancetrack maakt en leg een geweldige basis voor ieder vervolg in de muziek

Inspirerende idolen

Wil jij net al Martin Garrix and Avicii producer worden? Met de Producer Junior cursus maak jij kennis met het vak en leer je hoe je op een leuke manier tracks kunt maken binnen jouw eigen stijl. De cursus is ontwikkeld voor 12 tot 16 jarigen. 

WAT HEB JE NODIG?

Om te starten met produceren heb je niet veel nodig. Een laptop, het programma Ableton Live 10 en speakers zijn voldoende. Bekijk wat voor gear we aanbevelen. We helpen je Ableton aan te schaffen met tot 40% korting.

De BIG FOUR PRoducer

Bij DJ School Amsterdam leer je het producer vak via onze BIG FOUR strategie. Dat betekend focus op kwaliteit van arangeren, sounddesign en mixen en ontwikkelen als ondernemer. Voor meer info over de BIG FOUR producer klik je hier.

personlijk en positief

Ontwikkelen doe je wanneer je met plezier doet wat bij je past in een veilige omgeving. Onze coaches zijn sociaal vaardige professionals die kennis en kunde op jouw tempo positief overbrengen en zich aanpassen aan jouw wensen.

LEs in ableton, LOGIC of FL

Wij raden Ableton 10 aan als productieprogramma, maar geven ook les in Logic en FL Studio. Kan je al overweg met een andere DAW, dan coachen we je daarin. Onze producer studio is ingericht met de nieuwste high-end producer gear.

Maatwerk en gemak

Het lesprogramma wordt altijd afgestemd op jouw niveau.  Je plant je lessen online in op dagen en tijden van jouw voorkeur en rekent eenvoudig af via IDEAL. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

WEEs welkom

 INSCHRIJVING

vragen? LAAT HET ONS WETEN!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl