intro les producer

ONLINE OF LIVE, INDIVIDUEEL

Start met het produceren van je eigen nummers en maak kennis met onze
persoonlijke, professionele benadering en hoogwaardige lesmethode.
 

Raak geïnspireerd 

Ontdek het producer vak en ervaar de kick van het maken van je eigen nummers met onze 1 op 1 coaching.

Leuk, inspirerend en leerzaam

De intro les producer is zo ontworpen dat je onmiddelijk de kick ervaart van het maken van eigen tracks. Wat komt daar allemaal bij kijken? Wat moet je ervoor kunnen en weten?  Laat je inspireren en ongetwijfeld raak je onmiddelijk verslaafd aan dit vak!

Producer gear advies

Wij geven je advies en links op maat over welke software, geluidskaart en andere zaken je het beste kunt aanschaffen. Je kan via ons bovendien tot 40% korting krijgen op het programma Ableton. Zo kan je de volgende dag al aan de slag!

De BIG FOUR PRoducer

Bij DJ School Amsterdam leer je het producer vak vanaf beginner niveau via onze BIG FOUR strategie. Dat betekent focus op kwaliteit van arrangeren, sounddesign en mixen en ontwikkelen als ondernemer. Voor meer info over de BIG FOUR producer klik je hier.

Persoonlijk en positief

Ontwikkelen doe je wanneer je met plezier doet wat bij je past in een veilige omgeving. Onze coaches zijn sociaal vaardige professionals die kennis en kunde op jouw tempo positief overbrengen en zich aanpassen aan jouw wensen.

ABLETON en faciliteiten

Wij gebruiken en adviseren Ableton 10 als productieprogramma, maar geven ook les in Logic Pro X. Onze producer studio is acoustisch geisoleerd volgens de hoogste normen (box in box) en ingericht met de nieuwste high-end producer gear.

maatwerk en gemak

Het lesprogramma wordt altijd afgestemd op jouw wensen, doelen en huidig niveau. Volg de les online via Zoom of in Amsterdam, op een dag en tijd van jouw voorkeur en reken eenvoudig af via IDEAL. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

wees welkom!

 INSCHRIJVING

vragen? LAAT HET ONS WETEN!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl