INTRO LES DJ

BELEEF DE INSTANT KICK VAN DJ’EN

De Intro Les is dé manier om de enorme kick van het draaien te ervaren

en kennis te maken met onze persoonlijke benadering en hoogwaardige lesmethodes.

Altijd 1-op-1, tijdsduur 60 of 90 minuten.

HIER start JOUW DJ-CARRIèRE

Ontdek het DJ vak en ervaar de kick van het mixen met onze 1 op 1 coaching.

LEUK, LEERZAAM EN INSPIREREND

De Intro les DJ is zo ontworpen dat je de kick van DJ’en meteen beleeft. Waar draait het DJ vak om? Hoe word je een professionele DJ? Via onze unieke leermethode leer je snel mixen als een pro en raak je meteen verslaafd aan dit geweldige vak. 

GEAR ADVIES OP MAAT

Je krijgt bij de Intro Les DJ uitgebreid en advies op maat over welke DJ gear, speakers of koptelefoon het beste bij jouw budget passen, inclusief een directe link waarmee je met 5% korting de DJ gear morgen al in huis hebt. Je kunt dus meteen aan de slag!

Exclusieve DSA producten

Om thuis meteen aan de slag te gaan met verzamelen van muziek raden wij de unieke DSA USB stick aan. Het DSA t-Shirt is de manier om jouw passie voor muziek uit te drukken, beide producten zijn net zoals onze lessen van hoogwaardige kwaliteit.

 

De BIG FOUR DJ

Bij ons leer je de essentie van het DJ vak via de BIG FOUR strategie. Dat betekent focus op de juiste plaat, op op het juiste moment, op de juiste manier en op de juiste plek. Klik hier om meer te lezen over deze inspirerende en effectieve methodiek.

 

persoonlijke aandacht

Ontwikkelen doe je wanneer je met plezier doet wat bij je past in een veilige omgeving. Onze coaches zijn sociaal vaardige professionals die kennis en kunde op jouw tempo positief overbrengen en zich aanpassen aan jouw wensen.

Pioneer 2000nexus2 setup

De Intro Les DJ wordt gegeven op de internationale clubstandaard set van dit moment, de PIONEER CDJ-2000NXS2 speler in combinatie met de DJM-900NXS2 mixer. Je kunt ook je eigen DJ gear meenemen en daarop les krijgen.

maatwerk en gemak

De inhoud van de Intro Les wordt altijd afgestemd op jouw wensen en doelen.  Je plant de les binnen 48 uur in op een dag en tijd van jouw voorkeur en rekent eenvoudig af via IDEAL. Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!