hoe wij je coachen

JIJ STAAT CENTRAAL

Bij DJ School Amsterdam besteden wij veel aandacht aan hoe wij jou het beste kunnen coachen. Door onszelf en ons curriculum te blijven verbeteren kunnen wij garanderen dat je snel ontwikkeld en zo doelen gaat bereiken die nu nog onvoorstelbaar lijken.

POSITief en effectief

Om kennis en kunde over te brengen is observeren essentieel. Wij willen jou graag leren kennen om je op de juiste manier te kunnen begeleiden. Wij ontwikkelen een maatwerk leertraject voor iedere student. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen, ontdek je je eigen geluid, durft je jezelf te laten zien en ontwikkel je als ondernemer.

VERTROUWEN

Wij geloven dat een vertrouwensband tussen jou en je coach belangrijk is. Leren doe je als je je veilig, ontspannen en nieuwsgierig voelt. Je kunt bij ons nooit iets fout doen, alleen proberen en leren. Iedere poging brengt je verder in het beheersen van vaardigheden, hoe meer je probeert, hoe meer je leert!

LEREN door doen

Leren doe je door te doen. Dat is waarom we ons aanpassen aan jouw leerstijl. De een wil meer theorie, de ander wil vooral leren door te doen. We geven je de ruimte om zelf fouten te corrigeren door te oefenen, bieden je inspiratie door je in contact te brengen met mede studenten, laten je live optreden en bieden extra informatie via artikelen, workshops en video’s. Check hiervoor onze NIEUWS pagina.

inspiratiebronnen

Hier vind je links naar artikelen en video’s die wij inspirerend vonden bij het ontwikkelen van onze coachingsmethodiek. 

 

– The Golden Circle

– 70-20-10 learning 

– Bring on the learning revolution! 

– I just sued the school system

– Theory U 

– The revolutionairy school system in Finland

vragen? LAAT HET ONS WETEN!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl