Gefeliciteerd met jouw Intro Les DJ

We hopen dat je de intro les je veel positieve energie en inspiratie zal opleveren!

Plan je les en blijf betrokken

Je kunt nu je les gaan inplannen op een dag en tijd van jouw voorkeur via de link in de bevestigingsmail. Je hoeft voor je les niets mee te nemen, muziek en gear meebrengen mag altijd.

Doe je deze les cadeau? Download dan de printbare cadeaubon van 60 minuten, of 90 minuten.

Ter voorbereiding is het leuk en leerzaam om de DJ-begrippenlijst eens rustig door te lezen, of je al meteen concreet te gaan voorbereiden op een lessenpakket.

Voor een nog verdiepender plaatje in hoe wij je leren om een goede DJ te worden, kijk dan bij onze Big-4 leermethode voor DJ’s.

Wij nodigen je bij deze uit lid te worden van de DJ School Amsterdam studenten community. Zo leer je snel likeminded mensen kennen en ben je meteen aan het netwerken.

Check ook onze Instagram en Facebook pagina voor tips, tricks en events!

Parkeren en les locatie

Parkeer je auto in de Q-Parking (ingang aan de Polderweg 1) en rij zo ver mogelijk door naar het einde van de garage. Loop daar de garage uit en je ziet aan je linkerhand meteen het Atlantisplein en de Q-Factory.

De les vindt plaats in onze studio’s, op de onderste verdieping van het Q-Factory gebouw, aan het Atlantisplein 1. Je ontmoet de docent kort voor de les bij onze benedenbalie. Die is te vinden als je de trap af gaat en dan door de klapdeuren naar rechts.

Contact en feedback

Heb je een afspraak en tref je de docent niet? Whatsapp ons dan. Je kan ook een SMS sturen naar ons calamiteitennummer 06-14384014.

Mocht je naar aanleiding van je lessen vragen of feedback hebben, neem dan gerust contact op met Olivier. Hij is een van de directeuren en bereikbaar op 06-14384014. Als je de les te gek vond, een leuke Google review waarderen we enorm!

Huisregels & annuleren

Als je een les hebt ingepland via ons boekingssysteem kan je deze tot 24 uur van tevoren zelf annuleren en opnieuw inplannen.

Zeg je een les af binnen 24 uur van tevoren of ben je niet aanwezig bij de les, dan ben je de les helaas kwijt tenzij het om een ernstige calamiteit gaat.

Wees ruim op tijd aanwezig op je afspraak, zo ga je ontspannen je les in en heb je meer aan je lestijd.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@djschoolamsterdam.nl of bel +31 (6) 12429425.

– Wil je alles weten over onze algemene voorwaarden, klachtenregeling en annuleringsvoorwaarden, kijk dan HIER.