Carrière coaching

Ervaar minder stress en meer drive en succes door onze persoonlijke coaching.

  • Doelgericht en effectief
  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Zelf plannen/locatie keuze
  • Online coaching mogelijk
375 / 5 x 60 min
WooCommerce Koop nu

Positief perspectief

kom jij niet verder in je ontwikkeling als DJ/Producer door een gebrek aan drive en (zelf) vertrouwen. Onze persoonlijke coaching brengt je meer zelfkennis, inspiratie en doelgerichte oplossingen.

Jouw persoonlijke coach

Je wordt gecoacht door Roeland Meijs, gecertificeerd coach met EMCC EQA-accreditatie en 12 jaar praktijk ervaring. Hij is toegankelijk en stelt de vragen waardoor je zelf tot inzichten en oplossingen komt.

Coaching op maat

Boek gratis een gratis een live of online intakegesprek, Kies na betaling via de planner tijd, dag en locatie waarop je wilt afspreken.

Jouw professionele coach

Jouw coach is Roeland Meijs, oprichter van DJ School Amsterdam en geaccrediteerd coach.

Dankzij zijn interesse en verdieping in mensen en hun gedrag, zijn studie pedagogiek (UVA) en 12 jaar beroepsmatige ervaring met persoonlijke coaching van studenten tussen 25 en 55 jaar is hij in staat om met een open mind en positieve houding de juiste vragen te stellen waardoor je snel tot de kern komt van obstakels die je belemmeren en oplossingen die tot verbeteringen leiden.

 

 

youtube-video-image

Doelgericht en effectief

Het volgen van je gevoel en ruimte geven aan jouw passie is een grote en positieve stap. Naast positieve energie volgen vaak ook gevoelens als onzekerheid en twijfel. Kan ik dit wel? Heb ik talent genoeg? Waarom ga ik niet snel genoeg vooruit?

Onze persoonlijke coaching zorgt ervoor dat jij een helder beeld krijgt. Wat is jouw ideale plaatje en hoe bereik je dat? Ontwikkel een betere mindset met minder stress en meer focus om doelen te bereiken en optimaal te kunnen genieten.

Persoonlijke focus

De coaching kan qua onderwerpen zich richten op je DJ/producer ontwikkeling, je privé-leven, en werksituatie. Door het intake formulier in te vullen kan je zelf aangeven waar je aandacht aan wilt geven tijdens de coaching.

NEEM CONTACT OP

Mail of bel Roeland of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.