DJ Basis Cursus online

Heb jij interesse in het DJ vak en lijkt het je leuk om op feestjes te kunnen draaien? Met de Online DJ Basis Cursus wordt dat in no-time realiteit.

95 / / Paypal/Creditcard (mail ons voor IDEAL)

Volg je hart

Of je nu droomt van het grote podium, of je hebt ‘gewoon’ interesse in het DJ vak, nu is het moment om je hart te volgen en je eerste stappen als DJ te zetten!

youtube-video-image

De essentie van het vak

In de Basis Cursus ontdek je de essentie van het DJ vak via onze BIG-4 methodiek, leer je de meest gebruikte mix-technieken en raak je vertrouwd met de functies van de DJ apparatuur. Je gaat je favoriete tracks analyseren en organiseren en ontdekt de structuren van dance tracks waardoor je kijk op muziek voorgoed verandert. Ontdek het vak ook via onze artikelen, video’s en Instagram pagina.

Genres en benodigdheden

De lessen zijn geschikt voor liefhebbers van alle genres, van Urban tot Techno. In principe heb je in het begin alleen een laptop en een USB-stick nodig. Het ‘huiswerk’ spitst zich toe op zelf muziek downloaden en organiseren. Dit artikel vertelt je precies wat je nodig hebt als je eigen Dj gear wilt aanschaffen.

GET IN TOUCH

Mail of Whatsapp ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.