DJSA USB Stick

Reflecteert onze kernwaardes; uniek, degelijk, praktisch en betrouwbaar

  • 32 GB Opslag – USB 3.0
  • Fraai en degelijk stalen ontwerp
  • Solide bevestigingsring
  • Op te halen bij DJ School Amsterdam
24.99 / euro
WooCommerce Koop nu

Jouw goudmijn

De USB-stick is wat vroeger voor een DJ de platenkoffer of CD-map was: jouw zelf muzikale goudmijn. Een professionele https://www.tbfreewheelers.com DJ gaat dan ook net zo zuinig met de MP3’s om als vroeger met het vinyl. Een degelijke en herkenbare stick is dus onmisbaar.

youtube-video-image

Degelijk en snel

De DJ School Amsterdam USB stick heeft met 32 Gigabite opslagruimte meer dan genoeg plek voor je hele collectie. De lichtmetalen stick balenciaga 8567 unisex fashion pants is degelijk en gaat dus tijdens het vervoer minder snel stuk dan de veel gebruikte plastic sticks. De 3.0 USB wordt snel geladen door alle CDJ’s en valt niet uit tijdens het draaien.

Herkenbaar

De DJ School stick is herkenbaar als de jouwe, wat cruciaal is als je samen draait met andere DJ’s. Daarnaast laat je met het logo van de DJ School zien dat je dezelfde missie hebt als wij: het delen van positieve energie door het bieden van een fantastische muzikale ervaring aan je publiek.

Start vandaag nog jouw DJ of Producer carrière

Kies een les of cursus, boek hem zelf in en ontdek hoeveel energie het uitleven van je muzikaliteit je geeft!

Heb je een vraag?

Zie je niet de les, cursus of workshop die je zoekt, of heb je een andere vraag? Mail of Whatsapp ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.. We helpen je graag verder en reageren op werkdagen altijd binnen 24 uur op je bericht.

Stuur een bericht