DJ Studio huur

  • Leef je uit op clubvolume
  • Draaien met Pioneer of Technics
  • Max. 2 personen per studio
  • Ma-Vr tussen 10:00 – 17:00 uur
  • 10 uur per maand voor €250
35 / per 60 minuten

Handig om te weten

Altijd de nieuwste gear

In onze studio’s tref je altijd de Pioneer clubstandaard set. Ook zijn er diverse Pioneer controllers en op aanvraag de Technics SL1200 draaitafels.

Plannen via email

Betaling gaat via deze pagina, reserveren via email. Stuur ons uiterlijk 48 uur van tevoren een bericht wanneer je wil komen. Er is plek op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur.

Opname DJ sets

Je kunt je sets zelf digitaal op de computer opnemen. We kunnen ook je set bewerken (foutjes eruit) en masteren; kies dan voor de 90 minuten opnamesessie voor €99.

Nuttig en fijn

Duik in één van onze studio’s om ongestoord je set te oefenen, te horen hoe je tracks klinken op clubvolume en vertrouwd te raken met de nieuwste Pioneer CDJ-set.
Wij laten je de studio in en zorgen dat je onbezorgd aan de slag kan. Indien gewenst assisteren we bij het opnemen van je set.

youtube-video-image

Gear en studio

De setup in onze studio’s bestaat naar keuze uit Pioneer CDJ-3000 of CDJ-2000NSX2 spelers en de Pioneer DJM-900NXS2 Mixer. Op verzoek kan ook met de Technics SL1200 platenspelers worden gewerkt. Ook de populaire Pioneer XDJ-RX2 en XZ zijn beschikbaar. Onze studio’s zijn akoestisch geïsoleerd voor optimaal geluid binnen en geen overlast voor wie dan ook.

 

 

Openingstijden

Het gebruik van de studio’s kan op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 uur. Reserveren en plannen kan alleen per email. Wil je eerst weten wanneer er plek is, mail dan voordat je een betaling doet. Het gebruik van de studio is voor maximaal 2 personen tegelijk. Voor meer dan 2 personen gelden andere tarieven en tijden. Neem daarvoor contact met ons op.

GET IN TOUCH

Mail of Whatsapp ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

 

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.