DJ Opleiding

Van passie naar professie: de benchmark DJ-opleiding voor toekomstige professionals.

2249 / 20 lessen van 1 uur, plus 10 uren studiogebruik
WooCommerce Koop nu

Goed om te weten

Voor toekomstige professionals

Met de DJ Opleiding word je een vakbekwame, professioneel inzetbare DJ. Alle facetten van het vak maak je eigen. Bekijk onze Google reviews en kom langs voor een gratis intake.

 

 

 

Een netwerk opbouwen

Op onze clubavonden ontmoet je je medestudenten, in onze online community vind je gigs en ontstaan samenwerkingen.

Subsidie mogelijkheid

Ben je werkzaam in de de creatieve of culturele sector dan kan je 750 euro subsidie aanvragen via het PPO.

Ongeëvenaarde kick

Volg je hart en word DJ! Het draaien van je eigen favoriete tracks en zien hoe de dansvloer daarop los gaat is een ongeëvenaarde kick rolex day date pour des hommes 118346 36mm president bracelet.
Onze DJ Opleiding vormde voor vele muziekliefhebbers uit binnen- en buitenland het startpunt van een leven als professioneel DJ.

youtube-video-image

De BIG FOUR strategie

Aan de hand van onze Big-4 leermethode stomen we je klaar voor het vak. Van het bepalen van je eigen sound (TRACK) en de interactie met je publiek (TIMING) tot een foutloze techniek (MIXING) en slim ondernemerschap (IMAGE) begeleiden we je stap voor stap naar je doelen en monitoren we per les je groei. Wil je tot in detail weten wat de opleiding voor jou zou betekenen, boek dan gerust eerst een Intro Les of gratis kennismaking.

Deze pagina is handig ter voorkennis, dit artikel vertelt je precies wat je nodig hebt als je met DJ’en wilt beginnen. Ontdek het vak ook via onze artikelen, video’s en Instagram pagina.

Praktijkervaring

De kneepjes van het vak leer je vooral door voor publiek te draaien. Daarom zorgen wij ervoor dat je tijdens je opleiding al je eerste gigs kan doen. Je coach bereidt je daar uitgebreid op voor zodat je ‘live’ je eerste succeservaringen opdoet. Ook kom je in die setting in contact met medestudenten en collega’s zodat je begint te bouwen aan een netwerk.

Wil je meteen thuis al beginnen met RekordBox en muziek organiseren, lees dan dit stappenplan om te zien hoe je dat doet.

Heb je nog vragen over beginnen met DJ-les bij de DJ School? Kijk dan bij de veelgestelde vragen over het starten als DJ en met onze lessen.

Plan een gratis intake

Mail of Whatsapp ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

 

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.