DJ Junior Cursus

De DJ Junior Cursus is de ultieme muziekbeleving voor ieder kind van 9 tot 15 jaar. Leren draaien zoals Martin Garrix is een droom die werkelijkheid wordt!

  • 1-Op-1 les in Amsterdam
  • Kies zelf de dag en tijd
  • DJ Gear advies op maat
399 / 10 x 45 min
WooCommerce Koop nu

Goed om te weten

Bijzondere resultaten

Schitter op het schoolfeest of zelfs internationaal, jouw dromen kunnen uitkomen, en sneller dan je denkt!

Maatwerk voor jou

Je kunt lessen zelf inplannen op dagen en tijden dat het jou schikt. Wij adviseren om een ritme van één les per week aan te houden.

DJ gear

Er is geen eigen DJ-apparatuur nodig om de lessen te volgen. De eerste stappen zijn muziek verzamelen en organiseren, gedurende de loop van de eerste lessen.

De eerste stappen als DJ

Vele kinderen dromen er van om DJ te worden. Het mooie is dat iedereen het kan leren. Kinderen leggen tijdens de DJ-lessen spelenderwijs een enorme basis van muziekkennis aan. De DJ Junior Cursus was al voor vele jongeren de aanzet tot een carrière in de muziek of een voortraject naar opleidingen zoals de Herman Brood Academie.

youtube-video-image

Leuk en op maat

Onze lessen zijn zoals altijd 1-op-1 en duren 45 minuten. In de cursus wordt een begin gemaakt met het herkennen van genres en muzikale structuren. Gedurende de cursus bouwt de leerling aan een collectie van eigen muziek en leert deze soepel aan elkaar te mixen.

Inhoud en benodigdheden

Onze leermethode zorgt ervoor dat ingewikkelde materie eenvoudig aanvoelt en leuk is om eigen te maken. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen en vooral het plezier. DJ-lessen worden gegeven vanaf 9 jaar maar omdat kinderen zo verschillen maken we altijd een inschatting op maat. Twijfel je of je zoon of dochter er klaar voor is, begin dan met een Intro Les. Bekijk voor meer informatie ook onze artikelen, video’s en Instagram pagina.

Eigen apparatuur hoeft voor deze cursus (nog) niet te worden aangeschaft. In de les gebruik je onze DJ gear; het ‘huiswerk’ bestaat vooral uit het zelf downloaden en organiseren van je favoriete muziek.

Kijk voor veelgestelde vragen over onze school en lessen HIER.

 

GET IN TOUCH

Mail of Whatsapp ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.