DJ Intro Les

De Intro Les is dé manier om de enorme kick van het draaien te ervaren en kennis te maken met onze coaches, de apparatuur en de belangrijkste mix-vormen.

  • Altijd 1-op-1
  • 60 of 90 minuten
  • Ook leuk als cadeau
  • Plan zelf je afspraak in
69 / 1 x 60 min
WooCommerce Koop nu

Goed om te weten

Live coaching in Amsterdam

De intro les is 1-op-1, en ook als cadeau altijd een groot succes. Er zijn ook een 90-minuten versie, een junior les voor kids en een tweepersoons Intro Les van een uur of anderhalf uur.

Studio's en DJ gear

In onze sfeervolle clubstudio’s beleef je je eigen muziek op z’n best. Uiteraard draai je met de nieuwste (Pioneer) DJ sets, of met DJ gear naar keuze.

Start direct

Je kunt na betaling direct zelf je les inplannen via een link die je ontvangt. Kijk voor alle andere veelgestelde praktische vragen over ons op DEZE PAGINA.

Inspirerend

De Intro Les is de leukste en meest inspirerende eerste stap die er is om te beginnen met DJ’en. Terwijl je zelf achter de draaitafels staat gaat er een nieuwe muzikale wereld voor je open. Je maakt kennis met de gear, de belangrijkste muzikale structuren en gaat leren drop-en beatmixen. Ontdek het vak ook via onze artikelen, video’s en Instagram pagina.

youtube-video-image

De Big-4

In de Intro les maak je kennis met onze unieke methodiek, De Big-4. Deze methodiek hebben wij ontwikkeld op basis van onze ervaring in het vak en de input van onze studenten om zo ons lesprogramma zo efficient en leuk mogelijk te maken.

Voor iedere muziekliefhebber

De intro les DJ is het ultieme cadeau voor iedere muziekliefhebber. Wij sturen je een printbare cadeaubon na aanschaf. Voor kinderen tussen 9 en 14 jaar oud is er de voordelige Intro les Junior. om op een leuke en laagdrempelige manier kennis te maken met het vak.

Heb je nog vragen over beginnen met DJ-les? Kijk dan bij de veelgestelde vragen over het starten als DJ en met onze lessen.

Google Reviews

GET IN TOUCH

Mail of Whatsapp ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

 

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.