DJ Basis Cursus

Heb jij interesse in het DJ vak en lijkt het je leuk om op feestjes te kunnen draaien? Met de Basis Cursus DJ wordt dat in no-time realiteit.

  • Altijd 1-op-1 in Amsterdam
  • Les met je eigen muziek
  • Kies zelf je docent en lestijden
375 / 5 x 60 min
WooCommerce Koop nu

Goed om te weten

Live coaching in Amsterdam

Bij DJ School Amsterdam werken we altijd 1-op-1 maar je kunt de cursus ook met twee personen volgen.

Muzikaal optimaal

In onze sfeervolle studio’s beleef je jouw eigen muziek op z’n best. Draai met de nieuwste DJ gear of neem je eigen gear mee.

Zelf inplannen

Je kunt na betaling direct zelf je les inplannen via een link die je ontvangt. Kijk voor alle andere veelgestelde praktische vragen over ons op DEZE PAGINA.

Volg je hart

Of je nu droomt van het grote podium, of je hebt ‘gewoon’ interesse in het DJ vak, nu is het moment om je hart te volgen en je eerste stappen als DJ te zetten! Met onze persoonlijke coaching op je eigen tempo leer je snel en efficiënt de fundamenten van het vak.

youtube-video-image

De essentie van het vak

In de Basis Cursus ontdek je de essentie van het DJ vak via onze BIG-4 methodiek, leer je de meest gebruikte mix-technieken en raak je vertrouwd met de functies van de DJ apparatuur. Je gaat je favoriete tracks analyseren en organiseren en ontdekt de structuren van dance tracks waardoor je kijk op muziek voorgoed verandert. Ontdek het DJ vak ook via onze artikelen, video’s en Instagram pagina.

Genres en benodigdheden

De lessen zijn geschikt voor liefhebbers van alle genres, van Urban tot Techno. In principe heb je in het begin alleen een laptop en een USB-stick nodig. Het ‘huiswerk’ spitst zich toe op zelf muziek downloaden en organiseren. Deze begrippenlijs is handig en leuk ter algemene voorkennis, dit artikel vertelt je precies wat je nodig hebt als je met DJ’en wilt beginnen. Wil je meteen thuis al beginnen met RekordBox en muziek organiseren, lees dan dit stappenplan om te zien hoe je dat doet.

Heb je nog vragen over beginnen met DJ-les bij de DJ School? Kijk dan bij de veelgestelde vragen over het starten als DJ en met onze lessen.

Google Reviews

GET IN TOUCH

Mail of bel ons of plan een afspraak in om vrijblijvend kennis te komen maken, je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

 

Vragen?

Stuur een berichtje en we reageren binnen 24 uur.