DE DJ workshop

VOOR GROEPEN 

Unieke muzikale workshop voor iedere gelegenheid

Een unieke ervaring

De DJ workshop zet jou achter de DJ booth en laat je het vak echt ervaren. Je gaat mixen leren maken en de geheimen van top DJ’s ontdekken. Je bouwt samen aan een DJ set waarbij iedere deelnemer zijn plaat mixed, eindigend in een dansfeest dat je nooit meer zult vergeten. 

VOor iedereen die van muziek houdt

 Muziek is iets positiefs dat mensen verbindt. De DJ workshop is niet alleen voor mensen met interesse in het vak, het is een geweldige ervaring voor iedereen die van muziek houdt. DJen is de manier om de kick van muziek maken te ervaren zonder een instrument te moeten kunnen bespelen. Als jij op zoek bent naar een orginele groepsactiviteit voor bijvoobeeld een vrijgezellenfeest of ieder andere gebeurtenis die gevierd moet worden, zoek niet verder.

Wat je kunt verwachten

INTRODUCTIE

De workshop start op een ontspannen manier in onze clubruimte met een drankje. We introduceren onzelf en DJ School Amsterdam, waar 1200 studenten per jaar indivueel worden gecoached van passie naar professie.

De WORKSHOP

In kleine groepjes werk je in onze studio’s aan het bouwen van een dj set. Ervaar de kick van het mixen, en maak je klaar voor je eerste optreden voor je eigen vrienden waarbij je een heel andere kant van elkaar te zien krijgt!

DE BIG FOUR

Wat zijn de belangrijkste vaardigheden als je een professionele DJ wilt worden? Via onze unieke BIG FOUR succesformule ontdek je de geheimen van het vak, en waarom nederlandse DJ’s internationaal zo succesvol zijn.

presentatie en feest

Om de workshop feestelijk af te sluiten presenteren de groepen hun skills in een non-stop mix van tracks waarbij een echte clubsfeer ontstaat. Een postieve climax aan een geweldige ervaring, die je ook nog eens terug kunt luisteren als blijvende herrinering.

COACHES & FAciliteiten

Je wordt begeleidt door onze coaches, die op een positieve en energieke manier je de kneepjes van het vak leren. Onze locatie is beschikt over een Lounge, bar en restaurant en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Maatwerk

Wij passen ons graag aan aan jouw wensen. We passen inhoud en vorm aan om zo het beste resultaat te kunnen garanderen. We geven de workshop ook op locatie. Neem voor meer info contact met ons op.

Klaar voor een onvergetelijke ervaring? 

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl