DJ TRAJECT OP MAAT

AANTAL LESSEN EN INHOUD NAAR WENS

Doorgroeien vanaf ieder niveau, voor DJ’s met ervaring of speciale wensen.   Vijf of tien lessen, aanpak in overleg.

Jouw doelen, jouw inhoud

Ontdek hoe je met een traject op maat jouw DJ ambities realiseert

Inhoud

De inhoud van het traject wordt door jouw bepaald en start vanaf je huidige niveau. Daarnaast bekijken wij wat je nodig hebt om jouw DJ carriere weer in een stroomversnelling te krijgen door de juiste focus.

ONDERWERPEN

Veel voorkomende onderwerpen zijn: je sound en focus ontwikkelen, meer technische vaardigheden eigen maken, meer zelfvertrouwen krijgen en doelmatiger aan de slag gaan.

BIG FOUR DJ ANALYSE

Stuur je vragen, mix sets, live opnames of social media profiel in en wij doen een gratis BIG FOUR analyse waarbij we je adviseren over je ontwikkelpunten.

Meer gigs krijgen

Veel DJ’s kunnen goed draaien maar treden niet vaak genoeg op. Wij gaan analyseren waar dat aan ligt en maken een stappenplan dat tot meer boekingen leidt. 

blijf geloven en ontwikkelen

Onze studenten realiseren hun doelen door het gebruik van ons netwerk, onze coaching en de boekingen die we aandragen. Wij helpen je om je DJ ambities dichterbij te brengen.

live, online en hybride.

Wil je privé les in Amsterdam binnen een bepaalde tijd? Dan passen we inhoud en het aantal lessen aan. Je kunt ook kiezen voor online coaching via mail, skype en videos. 

Start direct

 INSCHRIJVING

vragen? laat het ons weten

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl