Categorieën
News & more

DJ School open dag: zaterdag 5 november

Op zaterdag 5 november zijn vanaf 11:00 uur de deuren geopend voor onze open dag. Bekijk de studio’s, ontdek de meest geschikte gear, praat met de docenten en ontmoet de leerlingen.

Rondom de workshops is er gelegenheid voor startende DJ’s om 1-op-1 verbeterpunten te bespreken en kunnen producers individueel hun demo’s laten horen en daar feedback op krijgen.

Schrijf je vooraf in voor de (verschillende) workshops om zeker te weten dat je een plekje hebt! Doe dat via DEZE LINK.

Volledig programma:

11:00 deuren open

11:30 Workshop DJ voor beginners

Voor jong en oud: wat moet je kunnen, kopen en weten om te gaan DJ’en? Wat is een beatmix, een dropmix en hoe werkt de Big-4 leermethode?

13:00 Workshop Producer voor beginners

Je eigen tracks maken: hoe gaat dat? Welke apparatuur heb je nodig en hoe werkt die? Ontdek de kick van zelf dance produceren en leer hoe je de focus houdt.

14:30 Workshop DJ voor gevorderden

Hoe bouw je een set op? Hoe ga je intro’s te lijf en hoe creëer je de perfecte flow? Ontdek hoe jij grote stappen kan maken en waar je carrière kansen liggen in de club-scene.

15:30 1-op-1 Track Feedback Producers, 1-op-1 DJ Mentoring

Ontdek hoe jouw tracks releasewaardig kunnen worden door 1-op-1 feedback van een producer-docent. Voor DJ’s is er individuele coaching op maat achter één van de DJ-sets.

Proef de sfeer en laat je door onze docenten en leerlingen inspireren om je eerste stappen te zetten als DJ of Producer, of om jezelf te verbeteren vanaf je huidige niveau.

Alle workshops zijn gratis en er zijn hapjes en drankjes. Kom op ieder gewenst moment binnenlopen maar reserveer HIER alvast een plekje als je gegarandeerd een workshop wil kunnen bijwonen.

Tot 5 november!

Het DJ School Amsterdam team