de dj opleiding

20 1-OP-1 LESSEN, ONLINE OPLEIDING EN JE EERSTE LIVE GIGS
Droom jij van een leven als professioneel DJ? 
De DJ Opleiding brengt je van passie naar professie

Van scratch naar stage

Met jouw inzet en onze expertise ontwikkel jij je van beginner tot professioneel DJ

reputatie en kwaliteit

De DJ Opleiding heeft een unieke internationale reputatie. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 1000 studenten uit meer dan 30 landen die ons kiezen op basis van onze professionele benadering en het succes van onze studenten. Lees hier hun ervaringen.

Meer dan Dj les

Je krijgt tijdens je opleiding les van diverse specialisten uit ons team. Daarnaast ga je uitgebreid oefenen in onze studio’s, kan je kiezen voor een combinatie met de online opleiding en werk je toe naar live optredens op verschillende locaties. 

 

De BIG FOUR DJ strategie

Tijdens je opleiding leer je alle facetten van het DJ vak via onze BIG FOUR succesformule. Dat betekent focus op de juiste plaat, het juiste moment, de juiste manier en op de juiste locatie. Klik hier om meer te weten over deze inspirerende en effectieve methodiek.

persoonlijke betrokkenheid

Ontwikkelen doe je wanneer je met plezier doet wat bij je past in een veilige omgeving. Onze coaches zijn sociaal vaardige professionals die kennis en kunde op jouw tempo positief overbrengen en zich aanpassen aan jouw persoonlijkheid en wensen.

PIONEER 2000NEXUS2 SETUP

De DJ Opleiding wordt gegeven op de internationale clubstandaard set van dit moment, de PIONEER CDJ-2000NXS2 spelers in combinatie met de DJM-900NXS2 mixer. Je kunt ook DJ gear meenemen en daarop les krijgen. Voor gear advies kijk HIER.

maatwerk en gemak

Het lesprogramma wordt altijd afgestemd op jouw wensen en doelen. Je plant online je lessen in op dagen en tijden die jou schikken en rekent online af via IDEAL. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

start direct

 INSCHRIJVING

>

vragen? neem contact op

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl