DJ JUNIOR CURSUS

10 x 45 MINUTEN 1-OP-1 COACHING VOOR JONG TALENT 

De DJ Junior Cursus is de ultieme ‘muziekles’ voor ieder kind van 9 tm 15 jaar. Leren draaien zoals Martin Garrix is een droom die werkelijkheid wordt!

  

Maak JE dromen waar

Wij geloven dat je moet doen waar je hart ligt. Als je jong begint zal je versteld staan wat er allemaal mogelijk is! 

inhoud

De DJ Junior Cursus betekent plezier hebben en spelenderwijs kennis en kunde opdoen. Dit gebeurt bij ons in een inspirerende omgeving met positieve 1-op-1 of duo coaching op maat.  

BIjzondere resultaten

We hebben inmiddels vele kinderen gecoached tot op het podium waar ze nu (zelfs internationaal!) optreden en hun DJ dromen waarmaken, al veel eerder dan ze zelf gedacht hadden.

Op maat

Van tevoren worden wensen en doelen met ouders en kind afgestemd. Tijdens de lessen worden inhoud en tempo aangepast aan de persoonlijkheid van het kind. 

de big four

We werken tijdens de lessen met de BIG FOUR strategie. Dat betekend focus op de juiste plaat, op het juiste moment, op de juiste manier en op de juiste plek. Klik hier voor info.

USB STICK & DJ GEAR

Om thuis meteen aan de slag te gaan met verzamelen van muziek raden wij de unieke DSA USB stick aan. De lessen worden gegeven op de  PIONEER CDJ-2000NXS2 spelers in combinatie met de DJM-900NXS2 mixer. Je kunt natuurlijk ook met je eigen DJ gear leren draaien. 

stap voor stap ontwikkelen

creatieve stap voor stap leermethodes zorgen ervoor dat ingewikkelde materie eenvoudig aanvoelt en leuk is om eigen te maken. Hierdoor groeien  zelfvertrouwen en vooral plezier!

STart nu

INSCHRIJVING

vragen? LAAT HET ONS WETEN!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl