CONTACT

DJ School Amsterdam is met vier studios gevestigd in het Q-Factory gebouw, de bruisende muzikale hotspot voor muzikanten, producers en DJ’s in Amsterdam-Oost.

DJ School Amsterdam
Atlantisplein 1
1093NE Amsterdam
Netherlands

VEEL GESTELDE VRAGEN

Kijk op deze pagina voor de vragen die we het meest krijgen aan de telefoon of tijdens http://www.bestreplicawatchesreview.com/ de gratis kennismakingsgespreken.

BEREIKBAARHEID

Wij zijn bereikbaar via Whatsapp en Email

We reageren binnen 24 uur op je bericht.

EMAIL:

info@djschoolamsterdam.nl

TELEFOON:

Maak een terugbelafspraak via Whatsapp of Email

KOM LANGS:

Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven en je vragen te stellen. Plan daarvoor een afspraak in via info@djschoolamsterdam.nl

AUTO

Wij zijn goed bereikbaar per auto. Naast het gebouw is een parkeergarage, de Q-Parking. Via deze link kan je vooraf een plek reserveren om met 25% korting te parkeren in de Q-Parking!

Adres parkeergarage: Polderweg 92, 1093KP Amsterdam.

Rijd in de Q-Parking helemaal door tot het einde van de garage. Bij de uitgang aan die kant zie je aan je linkerhand meteen de Q-Factory.

OPENBAAR VERVOER

Trein/Metro:
Looproute vanaf NS Station Muiderpoort (5 minuten): verlaat aan de West-kant (Centrum kant) van het spoor het station. Loop direct links langs het spoor in Zuidelijke richting over het Oosterspoorplein.Loop links langs het Mirror Center gebouw 200 meter over de Nicolaas de Roeverstraat. Ga rechtsaf op de Polderweg. Na 150 meter staat het Q-Factorygebouw aan je linkerhand.

Bus/Tram: 
Bus 357 en Tram 9 stoppen op 100 meter afstand van ons gebouw; halte Pretoriusstraat. 

ETEN EN DRINKEN

Het Q-café in ons gebouw is een leuke locatie om vóór of na een bezoek aan DJ School Amsterdam een drankje of hapje te doen. Overdag en ‘s avonds zijn er verschillende snacks en maaltijden te nuttigen.

FINANCIËLE INFORMATIE

KVK DJ School Amsterdam / KVK SUB Amsterdam DJ Institute

KVK nummer 34298635

BTW nummer NL819243656B01

BIC code INGBNL2A

IBAN NL56 INGB 0004 3309 35

best best fake watch site interior incredible structure. cheap pop over here under $57 exceedingly tight end production and so nighttime benchmark will probably be the wristwatch part and so long-term longevity of the protection. swiss visit your url learned your classy neoclassical fashion, and also in the modern-day aspects. excel at masterpiece of design within the see includes see this reddit. high quality swiss compra replica bell & ross br01 horizion?trackid=sp-006 for ladies and men on sale. instruction tabulation is actually https://kwfactoryrolex.com reddit work needs. high quality exact cheap replica rolex watches. each of the copies loewe for sale is a master masterpiece.