basis cursus URBAN DJ

IN 5 LESSEN MOOMBAHTON, R&B EN HIP-HOP LEREN MIXEN 

Laat jij je publiek liever swingen en grooven, dan beuken en springen? Ben je gek van Irwan en Jazzy Jeff of de door DJ School Amsterdam opgeleide Nafthaly Ramona? Dan is de Basis Cursus Urban DJ voor jou gemaakt.

mixen als een R&B/Hip-HOP pro

.Leer in 5 lessen jouw favoriete tracks aan elkaar te draaien en leg de beste basis voor ieder vervolg als DJ

WAT JE LEERT

– De basis structuren van R&B/Hip-Hop tracks

– De ‘intro scan’ om iedere Urban plaat te kunnen mixen

– Drop- en beatmixen met hoge energie en korte intro’s

– De meest gebruikte technieken van Urban DJ’s

– De beste trucs om je publiek in een ‘flow’ te krijgen

WAT JE KRIJGT

– 5 x 1 uur individueel les van een Urban specialist

Binnen ons team hebben we 4 ervaren Urban DJ’s die wekelijks voor volle zalen draaien en graag alle kneepjes met je delen

– Een introductie in ons unieke lesprogramma, waarmee onder meer Lady Do en Nafthaly Ramona ook hun carriere bij ons begonnen.

– Les op dagen en tijden dat het jou schikt

 

 

voor jong en oud

Je droomt ervan om duizenden mensen uit hun dak te zien gaan op jouw muziek. Volg je hart en je passie! De Basis Cursus DJ is al 10 jaar een succes en coached je naar een niveau waarbij je live kunt gaan optreden, een onbeschrijfelijke kick! 

INHOUD

Je start met het ontwikkelen van je eigen stijl, leert de belangrijkste functies van de DJ gear, ontdekt muzikale structuren en gaat drop- en beatmixen. Je gaat de EQ gebruiken en begint muziek te ordenen via ons Dancefloor Matrix systeem. De cursus is voor alle muziek genres geschikt. 

 

De BIG FOUR DJ strategie

Bij ons leer je snel en goed draaien met onze BIG FOUR strategie. Dat betekent focus op de juiste plaat, het juiste moment, de juiste manier en op de juiste locatie. Klik hier om meer te lezen over deze inspirerende en effectieve methode.

persoonlijke betrokkenheid

Ontwikkelen doe je wanneer je met plezier doet wat bij je past in een veilige omgeving. Onze coaches zijn sociaal vaardige professionals die kennis en kunde op jouw tempo positief overbrengen en zich aanpassen aan jouw wensen.

BASIS CURSUS + USB + ONLINE OPLEIDING

De Basis Cursus DJ kan je combineren met de Online DJ opleiding. je krijgt dan toegang tot 60 exclusieve video’s en 28 artikelen om je verder te verdiepen. Wij raden ook de unieke DSA USB stick aan, je kunt dan meteen betrouwbaar en snel aan de slag met het opbouwen van je muziekcollectie.

maatwerk en gemak

je kutn de cursus ook met 2 personen volgen. Het lesprogramma wordt altijd afgestemd op jouw wensen en doelen. Je boekt online lessen in op dagen en tijden die jou schikken en rekent eenvoudig online af. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

start direct

 INSCHRIJVING
Totaal

vragen? laat het ons weten!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl