basis cursus TECHNO DJ

5 uur 1-op-1 met een Techno specialist

Ben jij helemaal gek van Techno? Sta jij los te gaan op Richie Hawtin en Miss Melera en denk je ‘dat wil ik ook’? Dan is de volledig op Techno toegespitste Basis Cursus helemaal voor jou gemaakt.

OP NAAR THUISHAVEN EN DEKMANTEL!

WAT JE LEERT

– De essentiële structuren van Techno-tracks

– De beste manier om Techno soepel aan elkaar te draaien

– De trucS om jouw Techno set zo goed mogelijk op te bouwen

– De TECHNISCHE kneepjes die een Techno DJ speciaal maken

– Essentiële tips om ‘de scene’ binnen te komen

– De volledige beheersing over de DJ-gear die ‘de grote namen’ gebruiken

WAT JE KRIJGT

– Een ervaren Techno DJ-docent die wekelijks voor volle zalen draait en al jaren les geeft.

DE ADVANCED TECHNO LESSEN KRIJG JE VAN TECHNO DJ/PRODUCER JUSTIN TIMMERS

– Een introductie in onze DJ-didactiek DIE VOOR DE INMIDDELS BEROEMDE TECHNO DJ’S ONYVAA, LOLA JONES EN T-GRAY HUN EERSTE STAP NAAR EEN CARRIERE WAS

– 5 x 1 uur 1-op-1 les op dagen/tijden dat het jou schikT

voor jong en oud

Je droomt ervan om duizenden mensen uit hun dak te zien gaan op jouw muziek. Volg je hart en je passie! De Basis Cursus DJ is al 10 jaar een succes en coached je naar een niveau waarbij je live kunt gaan optreden, een onbeschrijfelijke kick! 

INHOUD

Je start met het ontwikkelen van je eigen stijl, leert de belangrijkste functies van de DJ gear, ontdekt muzikale structuren en gaat drop- en beatmixen. Je gaat de EQ gebruiken en begint muziek te ordenen via ons Dancefloor Matrix systeem.

 

De BIG FOUR DJ strategie

Bij ons leer je snel en goed draaien met onze BIG FOUR strategie. Dat betekent focus op de juiste plaat, het juiste moment, de juiste manier en op de juiste locatie. Klik hier om meer te lezen over deze inspirerende en effectieve methode.

persoonlijke betrokkenheid

Ontwikkelen doe je wanneer je met plezier doet wat bij je past in een veilige omgeving. Onze coaches zijn sociaal vaardige professionals die kennis en kunde op jouw tempo positief overbrengen en zich aanpassen aan jouw wensen.

BASIS CURSUS + USB + ONLINE OPLEIDING

De Basis Cursus DJ kan je combineren met de Online DJ opleiding. je krijgt dan toegang tot 60 exclusieve video’s en 28 artikelen om je verder te verdiepen. Wij raden ook de unieke DSA USB stick aan, je kunt dan meteen betrouwbaar en snel aan de slag met het opbouwen van je muziekcollectie.

maatwerk en gemak

je kutn de cursus ook met 2 personen volgen. Het lesprogramma wordt altijd afgestemd op jouw wensen en doelen. Je boekt online lessen in op dagen en tijden die jou schikken en rekent eenvoudig online af. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

start direct

 INSCHRIJVING
Totaal

vragen? laat het ons weten!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl