Basis cursus PRODUCERen 

LIVE & ONLINE

Vijf 1-op-1 lessen voor een stevige basis

Je eigen tracks maken geeft een geweldige kick. Met deze cursus leg je het ultieme fundament van kennis en kunde. 

PRODUCEER BINNEN JOUW STIJL 

Leer dat wat nodig is om binnen jouw stijl snel goede tracks te kunnen produceren 

voor iedereen

Je eigen tracks produceren is hoogst verslavend. Dankzij moderne technologie is produceren mogelijk zonder dat je een instrument hoeft te bespelen. Wij voorzien jou van de muzikale en technische know how om binnen jouw stijl tracks te kunnen maken. 

PRODUCER GEAR ADVIES

Wil je producer gear gaan aanschaffen? Wij geven je advies en links op maat over welke software, geluidskaart en andere zaken je het beste kunt aanschaffen. Tevens krijg je 5% korting op alle aankopen en kan je de volgende dag aan de slag!

The BIG FOUR PRoducer

Bij DJ School Amsterdam ontwikkel je vanaf beginner niveau via onze BIG FOUR strategie. Dat betekend gericht op kwaliteitsproducties, arrangeren, sounddesign, mixen en ondernemerschap. Voor meer info over de BIG FOUR producer klik je hier.

persoonlijk en positief

Ontwikkelen doe je wanneer je met plezier doet wat bij je past in een veilige omgeving. Onze coaches zijn sociaal vaardige professionals die kennis en kunde op jouw tempo positief overbrengen en zich aanpassen aan jouw wensen.

ABLETON and faciliteiten

Wij gebruiken en adviseren Ableton 10 als productieprogramma, maar geven ook les in Logic Pro X. Onze producer studio is acoustisch geisoleerd volgens de hoogste normen (box in box) en ingericht met de nieuwste high-end producer gear.

maatwerk en gemak

Het lesprogramma wordt altijd afgestemd op jouw wensen, doelen en niveau.  Je plant je les online in op een dag en tijd van jouw voorkeur en rekent eenvoudig af via IDEAL. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

wees welkom

 INSCHRIJVEN

vragen? LAAT HET ONS WETEN!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl