basis cursus DJ

LEG IN VIJF INDIVIDUELE LESSEN HET FUNDAMENT LIVE OF ONLINE

Heb jij interesse in het DJ vak en lijkt het je leuk om op feestjes te kunnen draaien? Met de Basis Cursus DJ leg jij het best mogelijke fundament.

mixen als een professional

Leer in 5 lessen jouw favoriete tracks aan elkaar te draaien en leg de beste basis voor ieder vervolg als DJ

voor jong en oud

Je droomt ervan om duizenden mensen uit hun dak te zien gaan op jouw muziek. Volg je hart en je passie! De Basis Cursus DJ is al 10 jaar een succes en coached je naar een niveau wat vele inmiddels bekende DJ’s haalden na het doen van deze cursus.

INHOUD

Je ontwikkelt een eigen stijl, leert de belangrijkste functies van de DJ gear, ontdekt muzikale structuren en gaat drop- en beatmixen. Je gaat de EQ gebruiken en begint muziek te ordenen via onze Dancefloor Matrix. De cursus is voor alle muziek genres geschikt. We hebben ook speciale cursussen voor Techno en Urban.

 

De BIG FOUR DJ strategie

Bij ons leer je snel en goed draaien met onze BIG FOUR strategie. Dat betekent focus op de juiste plaat, het juiste moment, de juiste manier en op de juiste locatie. Klik hier om meer te lezen over deze inspirerende en effectieve methode.

persoonlijke betrokkenheid

Ontwikkelen doe je wanneer je met plezier doet wat bij je past in een veilige omgeving. Onze coaches zijn sociaal vaardige professionals die kennis en kunde op jouw tempo positief overbrengen en zich aanpassen aan jouw wensen.

BASIS CURSUS + USB + ONLINE OPLEIDING

De Basis Cursus DJ kan je ook ONLINE volgen of combineren met live lessen. Wij raden ook de unieke DSA USB stick aan, je kunt dan meteen betrouwbaar en snel aan de slag met het opbouwen van je muziekcollectie.

maatwerk en gemak

je kunt de cursus ook met 2 personen volgen. Het lesprogramma wordt altijd afgestemd op jouw wensen en doelen. Je boekt online lessen in op dagen en tijden die jou schikken en rekent eenvoudig online af. Wil je meer informatie? Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek.

start direct

 INSCHRIJVING

Klik hier om deze cursus cadeau te doen

vragen? laat het ons weten!

over ons:

DJ SCHOOL AMSTERDAM

Q-FACTORY GEBOUW

ATLANTISPLEIN 1

1093NE AMSTERDAM

        

+31 (6) 124 294 25

www.djschoolamsterdam.nl

info@djschoolamsterdam.nl