EVENTS

EVENT: VUURDOOP, 9 AUGUSTUS

 

VUURDOOP is BACK!

In ‘Het Huis van Iemand Anders’, één van de leukste nieuwe locaties in de stad, is op Vrijdag 9 augustus weer VUURDOOP, waar de nieuwste generatie talenten van DJ School Amsterdam debuteert.

Naast de beste nieuwe sterren in de Amsterdamse DJ scene zetten de doorgewinterde Folker Zwart en Olivier Meijs de toon ‘van Disco naar Disco’. Verwacht schurende Underground 70’s, pompende 80’s Funk en de meest retro House van nu.

En voor wie vrijwillig wordt gevuurdoopt, is er van 21:00 tot 23:00 Open Booth! Past jouw plaat binnen bovengenoemde sound? Neem dan je beste dansnummer en je vrienden mee en misschien krijg jij de handjes in de lucht!

EVENT LINK: HERE

——————ENGLISH——————

At Het Huis van Iemand Anders is on Friday, August 9 a special edition of Vuurdoop, where the latest generation of DJ School Amsterdam talents will debut.

Besides the best new stars of the Amsterdam DJ-scene, veterans Folker Zwart and Olivier Meijs will set the tone ‘from Disco to Disco’. Expect abrasive Underground 70’s, pumping 80’s Funk and the best of nowadays’ Retro House.

And for those who want to be “Vuurdoopt”, from 21:00-23:00 it’s Open Booth! If your tracks fit the sound, bring your best record and some friends and you might get your floor to raise the roof!